Press "Enter" to skip to content

CSIBE – CSoportos Internetes BEszélgetés

A Csoportos Internetes Beszélgetés (CSIBE) programunk egyre növekvő érdeklődésre tart számot, egyrészről az alkalmanként összegyűlő remek hangulatú társaság, másrészről pedig a felkínált témák és azok a délután során tovább gondolt és sokszor egészen más irányba elinduló beszélgetések miatt.

Szeretettel meghívunk tehát minden érdeklődőt több résztvevős Csoportos Internetes BEszélgetésünkre (CSIBE), amelyet Hodován Zsófia alkalmazott egészség szakpszichológus segít vezetni, illetve válaszolni az egyes kérdésekre, amelyek a beszélgetés során felmerülhetnek. A beszélgetés időtartama 1 óra 30 perc.

A témák szabadon választottak, mi csupán néhány kezdeti ötlette szolgálunk amely elindíthatja a beszélgetést de ezektől természetesen bármikor el lehet térni, más kérdésekkel és gondolatokkal

Hodován Zsófia
Hodován Zsófia

Témák:

  1. Család, barátok és a környezet viszonya velem és a CF-el
  2. Tanulás, munka – mindennapi időbeosztás és élet CF mellett
  3. Ismerkedés, hol, hogyan, kivel
  4. Párkapcsolati kérdések
  5. Meglepő és mulatságos megoldások a „túléléshez”

Mivel tudjuk, hogy az érintettek többsége az országban sokfelé szétszórva él és sokunknak az utazás csupán egy egy-két órás beszélgetés erejéig megterhelő lehet, ezért úgy döntöttünk, hogy a technikát hívjuk segítségül, és olyan csoportos beszélgetést szervezünk, amelyre egyszerre tudnak a résztvevők számítógép vagy telefon segítségével is csatlakozni. A részvételhez szükséges információk megtalálhatóak a honlapon. Számítógéppel való csatlakozáshoz elegendő az alábbi linkre kattintani a beszélgetés időtartama alatt:

http://csibe.cisztasfibrozis.hu/

A részvételhez szükséges program a ZOOM ami letölthető Android, Apple valamint Windows platformra is

Vissza a főoldalra